Dubbelprogramma + film + essays

Connor Schumacher

Fernando Belfiore

Sandman/Sabine Molenaar

Katja Heitmann

Connor Schumacher nodigt op vrijdag de toeschouwer uit in het futuristische digitale spiegel-paradijs Transitioning Performance. Daarna duikt Fernando Belfiore met de performance-installatie The Cave in zijn handgemaakte universum van psychedelische projecties van vaporwave beelden en gemanipuleerde objecten. Daaraan voorafgaand ben je vanaf 19:00 uur welkom in een onderzoeksinstallatie van Katja Heitmann en een improvisatie-installatie van Sandman/Sabine Molenaar.

Speciaal voor Moving Futures presenteren we o.l.v. Pop Up Cinema een avond in het teken van Dans & Film.  Want hoe maak je nu eigenlijk een goede dansfilm? En maak je die samen of alleen. We gaan in gesprek met professionals uit de twee vakgebieden. We brengen choreografen, dansers en filmmakers dichter bij elkaar.

Dans & Durf is de schrijfcursus voor creatieve schrijvers die nieuwe woorden durven zoeken voor dans, door Domein voor Kunstkritiek & DansBrabant. De schrijvers lezen voor uit hun meest avontuurlijke essays en geven een spannende preview van Edit this Post, zodat bezoekers zelf aan het einde van de avond aan de slag kan. Edit this Post is collaboratief schrijven in real time. In dit interactieve nagesprek schrijft publiek samen een kritiek van de avond. Iedereen mag bijdragen!

 

combi programma