Leadership through Movement

Amos Ben-Tal

Een bijzondere masterclass onder begeleiding van choreograaf Amos Ben-Tal en psychologe Aafke van Mourik Broekman over de ervaring van leiderschap aan de hand van beweging: een gedragsmatige aanpak voor leiderschap.

Het gedrag van mensen zorgt er soms voor dat zij worden aangezien als leiders. Diegene met charisma, een duidelijke aanwezigheid, of een natuurlijke gave om hun volgelingen te verbinden. Wat in hun gedrag maakt hen een goede leider?

In deze masterclass proberen we deze vragen vanuit een sociaal psychologisch perspectief te beantwoorden. Echter, de focus van deze masterclass ligt niet op theorie, maar op het ervaren van dat wat leiderschap in de praktijk betekent. Samen met een professionele choreograaf verkennen we, door middel van beweging, houding en expressie, hoe een goede leider zich gedraagt. De volgende vragen komen aan bod: hoe voelt het om te leiden? En om te volgen? Hoe verandert de groepsdynamica onder verschillende leiderschapsstijlen, en wat gebeurt er in groepen zonder leider?

Deelnemen aan de masterclass in Groningen op 9 april? Meld je aan via info@randomcollision.net. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Datum: zondag 9 april, 2017 / Tijd: 14.00-17.00 / Tickets: €15,- (incl. theaterprogramma) /  €7,50 (workshop only) / Locatie: Studio, Grand theatre, Groningen

Workshop

Duur: 3 uur
Choreograaf: Amos Ben-Tal
Psycholoog: Aafke van Mourik Broekman