O O O O O O O

Giulio D'Anna

In O O O O O O O van choreograaf Giulio D’Anna delen acht jonge performers uit verschillende Europese landen hun meest intieme momenten met het publiek. Geïnspireerd op ‘the museum of broken relationships’, leiden ze ons rond in hun herinneringen over verbroken relaties en beschadigde intimiteit. O O O O O O O is een post-moderne dans musical die de toeschouwer achterlaat met vleugels en een hoofd vol gedachten.

“Persoonlijk, kwetsbaar en toch ook heel luchtig en grappig. Het is een rijke variatie aan beelden, teksten en liedjes die we krijgen voorgeschoteld, waarbij er grofweg sprake is van twee delen. Eerst is er de liefde, dan is er de pijn. Ronduit geweldig is de epiloog, een uitzinnige dans die raakt aan zelfkastijding, bezwering, trance, en spiritualiteit.”
– Mirjam van der Linden, 2013 (Volkskrant ****)

Voorstelling

Concept, regie en choreografie: Giulio D’Anna
Creatie en performance: Lana Čoporda, Martina Gabrielli, Tiana Hemlock-Yensen, Pavlos Marios Ktoridis, Maciej Sado, Isadora Tomasi.
Creative producer en regieassistent: Agnese Rosati
Lichtontwerp: Grace Morales Suso
Stemcoach: Marcello Zempt
Co-productie: Stichting Gillen/Giulio D’Anna, Rete Anticorpi XL (CollaborAction 2013 prijs), Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Dansateliers, Versiliadanza.
In samenwerking met: Civitanova Casa della Danza (project van Civitanova Danza en AMAT) Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst.