5 vragen aan… Charlie Prince

14 mei 2019

Voor de 5 vragen zijn wij aanbeland bij Charlie Prince, hij vertelt ons vandaag alles over werk, vrije tijd en toekomstplannen.

 

 

Wat is onmisbaar tijdens je werk?

”Thee.”

 

Wat doe je het liefst na een lange dag werken?

”Omdat het werken in een studio een vrij hermetisch proces kan worden vind ik het belangrijk om na een lange dag opnieuw te verbinden met de buitenwereld; dus ik probeer doelloos rond te wandelen zodat ik de beweging van andere mensen kan voelen – of als ik op een landelijke plek ben doe ik graag energie op tussen bomen en dieren.”

 

Wat wil je aan mensen vertellen?

”Voor NOT ON THIS EARTH hoop ik dat de toeschouwers gemotiveerd raken om meer te leren over het Arabisch/Israëlische conflict, en om zo een meer geïnformeerd en kritisch perspectief te verkrijgen over wat daar gebeurt.”

 

Wat is jouw guilty pleasure?

”Ik voel geen schaamte voor mijn plezier.”

 

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

”Over 5 jaar ben ik 33. Ik hoop dat ik dan buiten de stad woon.”

 

Keren en Charlie hebben premiere van hun voorstelling Not On This Earth in Amsterdam op 22 mei.