5 vragen aan… Loulou Elisabettie

11 juni 2019

Elke week stellen wij 5 vragen aan een maker of performer uit Moving Futures 2019. Deze week: Loulou Elisabettie. Loulou is opgegroeid tussen de vleugel van haar moeder en de contrabas van haar vader. Ze uit zich het liefst op muzikale wijze en gaat aldus jammend en freestylend door het leven. Ze vertelt ons vandaag alles over werk, vrije tijd en toekomstplannen.

 

Wat is onmisbaar in jouw werk?

Een eigen creatieve draai… combinatie van verschillende disciplines; beatbox, guitar, rap, zang.

Wat doe jij het liefste na een dag hard werken?

Hard ontspannen door middel van thee drinken op mijn balkonnetje en genieten van de stilte.

Wat wil jij mensen vertellen met jouw werk?

Hoe ik de wereld en het leven ervaar en dat ze niet alleen zijn.

Wat is je guilty pleasure?

Op mijn bed springen!

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Samenwonend op een plek met een atelier/studio. Deel uitmakend van een zelfvoorzienende community, in een warm land. Mijn muziek/kunst/visie vanuit uit daar delen over de wereld. En misschien wel toeren met mijn kunst & muziek…

Of over 5 jaar ben ik moeder en heb ik een partner en ben ik gelukkig met mijn kinderen en heb ik tijd om creatief bezig te zijn zonder pressure van de maatschappij en carrière druk.

Mmm eerlijk gezegd heb ik geen idee, en zie ik wel hoe ’t loopt en flowt… ’t leven zit vol verassingen…

Ik weet iig wel dat ik geen oppas en afwas baantje meer nodig heb om mijzelf mijzelf te kunnen redden.

Hopelijk ben ik rijk en kan ik met dat geld mooie projecten oprichten en supporten om mensen en de aarde/wereld te helpen.