AFGELAST Dag 4 Amsterdam: Ballet Russe / Mind the Body / Cellule / Aura&DJ

Joseph Simon

Anton van der Sluis

Moreno Perna

Van  10 t/m 13 juni beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festivalprogramma.

Deze allerlaatste Moving Futures dag op 13 juni in Theater Bellevue, wordt een waar hoogtepunt. In vier performances word je meegenomen langs een cross-over van stijlen als hedendaagse dans, ballet, Urban Dance, Krump en Techno. Joseph Simon keert terug naar de controversiële Ballet Russe van het exotisch Parijs en provoceert andermaal met klassieke ballet 3.0. Anton van der Sluis maakt in Mind the Body speels de scheiding zichtbaar tussen het dwingende brein en het intuïtieve lichaam.De androgyne Franse danseres en choreografe Anne-Marie Van en haar avatar Nach nodigt je uit voor een caleidoscopische metamorfose. Cellule is onderdeel van de AerowavesTopTwenty. Tot slot zet Moreno Perna zet de toon voor een afsluitend feestje met zijn opzwepende techno dance uit AURA en live DJ set.

 

Vooraf aan het avondprogramma kun je aansluiten bij de openlucht dansvoorstelling, gedanst door dansstudenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in een choreografie van Keren Rosenberg. Daarenboven brengt The100Hands om 17:00 in Studio Ite in de Eerste Helmerstraat 102 ½ het fysieke gezelschapsspel Show Me.

combi programma