Dance, Music & Party

Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage

Leïla Ka

Van  22 t/m 25 mei beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

De een maakt dans, de ander muziek. Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage spelen in Panflutes & Paperwork met elkaars discipline, waarbij de rollen nog wel eens worden omgedraaid. Dit leidt tot een hilarisch duet waarin ironie de boventoon voert. Daarnaast de solo Pode Ser van de internationale maker Leïla Ka. Zij combineert klassieke muziek, hiphop en hedendaagse dans. Na de voorstelling gaan we nog even door in de zaal met korte performances van Moreno Perna en Gergő Dávid Farkas (3MTD) en een DJ, een spetterend feest óp het toneel van het theater. Doorlopend Cinedansfilms in de Foyer.

Laat je vooraf verrassen door wervelende dansacts van CHRONOS op het Centraal Station en Leidseplein. Hun choreografie wordt gebracht door studenten van de academie voor Theater en Dans.

In samenwerking met Dutch Performing Arts is er weer een bezoekersprogramma internationale gasten. Dit jaar bezoeken ook internationale choreografen het festival met steun van het Carte Blanche programma van het European Dancehouse Network.

combi programma