Dans Zonder Grenzen

Keren Rosenberg & Charlie Prince

Judith Clijsters

Van  22 t/m 25 mei beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

De eerste dag van het Moving Futures festival in Amsterdam wordt feestelijk ingezet met een welkomst drankje, een surprise dansact en hapjes bij Dansmakers Amsterdam. Iedereen is welkom vanaf 19:45. We vieren niet alleen de start van het festival in Amsterdam maar ook de première van Not on this EarthIn dit duet reflecteren de danskunstenaars Keren Rosenberg en Charlie Prince over de geopolitieke grenzen die hun zijn opgelegd. 

Ook op woensdag 22  de voorstelling Bored to Death, waarin Judith Clijsters zich afvraagt hoeveel we in onze doorgedraaide fitnesscultuur van ons lichaam eisen. Doorlopend worden er Cinedansfilms vertoond in de foyer.

 

Contexprogramma

Laat je vooraf verrassen door wervelende dansacts van CHRONOS bij Dansmakers Amsterdam. Hun choreografie wordt gebracht door studenten van de academie voor Theater en Dans.

In samenwerking met Dutch Performing Arts is er weer een bezoekersprogramma internationale gasten. Dit jaar bezoeken ook internationale choreografen het festival met steun van het Carte Blanche programma van het European Dancehouse Network.

combi programma