Millennial Fever

Joseph Simon

Annemijn Rijk & Piet Van Dycke

Random Collision & Rijksuniversiteit Groningen

Van  22 t/m 25 mei beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

Het leven is niet altijd leuk, al laten we dat graag geloven.. Deze  millennial problematiek ligt aan de basis van Lullaby, een hedendaags wiegelied van de choreografen Piet Van Dycke en Annemijn Rijk. Ook de Frans-Duits-Nederlandse maker Joseph Simon is met zijn meervoudige afkomst een kind van zijn tijd. Hij beweegt zich in Chamelon doorheen de kleurrijke bewegingstalen waarmee hij is opgegroeid.

Koop alvast je kaartje voor dans en wetenschap in de middag: Debatterende monniken waren de bron van inspiratie voor het levend laboratorium Notes on Synchrony waar het fenomeen van hersensynchronisatie wordt onderzocht.

Jubileum special: Dansprofessionals worden bij Dansmakers Amsterdam uitgenodigd aan te schuiven bij een werksessie rond Creatief Producentschap, een urgent thema uit de hedendaagse makers praktijk.

Vooraf aan het avondprogramma wordt je alvast in de stemming gebracht door flash-performances van studenten van de AHK: laat je om 18.00 en 19.00 uur verrassen op het Centraal Station Amsterdam en het Leidse Plein.

 

LET OP: 1 APRIL START KAARTVERKOOP!

combi programma