Muziek en dans: Bless you twenty something

Sigrid Stigsdatter Mathiassen

Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage

Van  11 t/m 13 maart beleef je het universum van dans in Theater Kikker met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

In deze twee intense dansvoorstellingen kan de een niet meer zonder de ander: dans en muziek voeren de boventoon op woensdag 12 maart. In het hilarisch duet Panflutes & Paperwork van choreografe Ingrid Berger Myhre en muzikant Lasse Passage Nøsted ontspint zich een ironisch rollenspel tussen danser en muzikant. En de Deense Sigrid Stigsdatter, winnaar van de Moving Forward Trajectory 2018, schudt elk cliché woest van zich af. Zij hervindt en herwint het meesterschap over het vrouwelijk lichaam in haar sensuele en muzikale solo Hope & Heavy Metal. Bless you twenty something.

Wil je zelf ondervinden hoe ons digitaal tijdperk jou kan doen bewegen? Schrijf je dan in voor de workshop van choreografe Keren Rosenberg en gerenommeerd designer Tony Markus Sacharias. En reserveer alvast je kaartje voor donderdag 13 maart om deze onstuimige talenten zelf aan het werk te zien.

 

—————————————-

Matinee

Workshop – Keren Rosenberg & Tony Markus Sacharias

20:00

Hope & Heavy Metal – Sigrid Stigsdatter Mathiassen

Cinedans

Panflutes and Paperworks – Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage Nøsted

Nagesprek

—————————————-

combi programma