Edit this Post

27 januari 2017

De eerste editie van Edit This Post is een feit. Een zestal bezoekers installeerden zich na de voorstelling achter hun laptop en maakten zich op voor een gezamenlijk gesprek over de voorstelling Geisha’s Miracle. De eerste teksten nog voorzichtig, een gesprek waarbij nog naar de aard gezocht wordt. In antwoorden en reagerend op elkaars input kregen ook de andere bezoekers een indruk van hoe de voorstelling werd ontvangen.

20170125_230509

Binnenkort komen de teksten van de Edit this Post van donderdag 25 en vrijdag 26 januari online en zijn ze te lezen op www.editthispost.com

20170125_230530

Wil je ook een keertje meedoen aan Edit this Post? De volgende edite gaat door in theater Bellevue op donderdag 4 en vrijdag 5 februari tijdens Moving Futures Amsterdam.

Voor meer info mail naar Lisareinheimer [at] domeinvoorkunstkritiek.nl

 

Edit this Post

Met Edit this Post is het woord aan u, het publiek. We geven u meer dan 140 tekens en echte mensen om dat gesprek mee te voeren.

In dit interactieve, virtuele nagesprek, onder leiding van Domein voor Kunstkritiek, schrijft en spreekt het publiek samen over verschillende voorstellingen.  Na afloop rolt het resultaat van het gezamenlijke werk zo uit de printer en is het online terug te lezen. Met deze handige tool worden in één klap de gedachten, associaties, gevoelens en ideeën van toeschouwers uit de verschillende steden zichtbaar.

Wil je graag meedoen? Schrijf je vooraf in bij Lisa Reinheimer ( lisareinheimer [at] domeinvoorkunstkritiek.nl).
Houd er rekening mee dat deelnemers een half uur voor aanvang van de voorstelling bijeen komen voor een introductie. Meedoen is gratis met een geldig entreeticket voor de avond. Deelnemers brengen zelf een tablet of laptop mee.