De trailer als voorproefje van het festival

23 januari 2020

Moving Futures reist vanaf 20 maart 2020 langs negen steden! Beleef de opening van het Festival drie dagen lang in Theater Rotterdam. Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu. Zie hoe de toekomst hen beweegt en hoe zij de toekomst bewegen.

Ontdek als voorproefje onze nieuwe trailer, ook dit jaar gemaakt door Fanny Hagmeier. Het volledige festivalgevoel wordt gevangen: voorstellingen, pop-ups in de foyer of op de drempel van het theater, film op het scherm en de intense en inspirerende gesprekken met de makers. Makers van Moving Futures laten je de wereld uit een ander perspectief bekijken, en straks sta ook jij in het publiek.

Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen, die spraakmakend werk van getalenteerde choreografen bijeen brengen in één reizend festival voor hedendaagse dans. Met voorstellingen van Sigrid Stigsdatter Mathiassen, Joseph Simon, Marta and Kim – Marta Alstadsaeter &Kim-Jomi Fischer, Keren Rosenberg, Lois Alexander, Andreas Hannes, Karel Tuytschaever, The 100Hands – Jasper Džuki Jelen & Mojra Vogelnik Škerlj, Judith Clijsters & Patrick Housen, Annemijn Rijk, Ruben Chi, Arnhemse Meisjes en Anton van der Sluis.

 

———–

Bekijk de volledige speellijst >>>