Jesús de Vega & Chai Blaq / Loulou Elisabettie

Jesús de Vega (SP) is gastchoreograaf bij ICK en performer geboren op de Kanarische Eilanden. Sinds 2008 maakt Jesús werk dat nationaal en internationaal in theaters en op festivals te zien is. Hij  laat zich inspireren door sociaal-politieke kwesties die hij ontleedt en combineert met zijn artistieke gevoeligheid. Zijn werk bevat een vleugje entertainment en verwijst vaak naar de popcultuur.

Chai Blaq (NL, CG) Michelle Samba is zanger, producer en drummer met een diepe liefde voor Aziatische esthetiek, mysterieuze folklore en pop-cultuur. In 2018 tourde zij als drummer met NU van Claudia de Breij. Uit de samenwerking met choreograaf en performer Jesús de Vega ontstond het gechoreografeerde muziekalbum Choreopop. De muzikale invulling wordt tijdens Moving Futures uitgevoerd door Lou Lou Elisabetti.

LouLou Elisabettie (NL) Loulou is opgegroeid tussen de vleugel van haar moeder en de contrabas van haar vader. Ze uit zich het liefst op muzikale wijze en gaat aldus jammend en freestylend door het leven. In 2015 is ze spoken-word gaan schrijven en eigen nummers gaan componeren. Loulou laat zich inspireren door Bobby Mcferrin en Erykah Badu.  Lunar stond op het podium van het Bevrijdingsfestival en trad eerder solo op in Simplon, Grand Theatre, Noorderzon, het Dolhuis in Dordrecht, de Tolhuistuin en De Parade te Amsterdam.

Website