Rosenberg, Sacharias & Cavalazzi

Keren Rosenberg is een Midden-Oosterse performer, maker, bewegings onderzoeker met Amsterdam als thuisbasis.  Ze danste bij gerenommeerde Israëlische gezelschappen en bestudeerde op uitnodiging van Ohad Naharin de Gaga-dansstijl. Met kunstenaars uit verschillende disciplines zoals fotografie, film, design, geluid en theorie gaat ze samenwerkingen aan die resulteren in multidisciplinaire voorstellingen.  

De collecties van conceptueel kunstenaar Tony Markus Sacharias (‘best graduate mode’ Gerrit Rietveld Academie 2010) werden veelvuldig gepresenteerd tijdens de Amsterdam Fashion Week (2010/12) en in magazines als  Vogue, Elle, Marie Claire en Glamcult. Hij was tot 2018 ontwerper voor de mannen-vrouwen collectie voor Calvin Klein Jeans en brengt nu zijn passie voor design, performance & visual arts en beweging samen in zijn creatieve bureau ‘Studio 10.04’.

Nicola Cavalazzi is content producer, camera regisseur en oprichter van Subframe Media. Opgegroeid in Italië, Amerika en Nieuw-Zeeland heeft hij een fascinatie ontwikkeld voor de mens en zijn omgeving. Dit heeft hem in nieuwe avonturen doen belanden. Hij experimenteert voortdurend met nieuwe technologie om zo krachtige beelden tot leven te wekken.

Website